χημικα προϊοντα πισινας

GLOBAL G-03

Χλώριο Βραδείας Διαλυτοποίησης

Βραδείας δράσης οργανική σύνθεση σε κόκκους, σταθεροποιημένη για την απολύμανση νερού πισίνας. Καταπολεμά μύκητες και βακτήρια όπως: Staphylococcus aureous, E-coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus Hirae, Candida albicans, Ευρώτες, Fungi, Yeast.

Συσκευασίες

10kg

25kg

δοσολογία έναρξης

δοσολογία λειτουργίας

οδηγίες χρήσης

-

Προσθέτουμε κάθε μέρα ποσότητα 200g του GLOBAL G-03 ανά 100 m3 νερού, ενδεικτικά ή όσο χρειάζεται για τη διατήρηση του υπολειματικού χλωρίου εντός των νομίμων ορίων.

Προσθέστε την ενδεδειγμένη ποσότητα G-03 στα σκίμμερ ή στο κανάλι υπερχείλισης ή διασκορπίστε την ομοιόμορφα σ’ όλη την επιφάνεια της πισίνας, με το σύστημα ανακυκλοφορίας της δεξαμενής σε πλήρη λειτουργία.
Η εφαρμογή προτείνεται να γίνεται χρονικές περιόδους που η πισίνα δεν χρησιμοποιείται (π.χ. νυχτερινές ώρες). Τέσσερις (4) ώρες μετά την εφαρμογή η πισίνα είναι έτοιμη για χρήση από τους κολυμβητές. Προηγουμένως επιβάλλεται ο έλεγχος και η σταθεροποίηση του pH του νερού της πισίνας στα φυσιολογικά επίπεδα (7,2 - 7,6). Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα.