χημικα προϊοντα πισινας

GLOBAL G-02

Χλώριο Ταχείας Διάλυσης σε κόκκους

Ταχείας δράσης οργανική σύνθεση σε κόκκους, σταθεροποιημένη, για την απολύμανση νερού πισίνας. Καταπολεμά μύκητες και βακτήρια όπως: Staphylococcus aureous, E-coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus Hirae, Candida albicans, Ευρώτες, Fungi, Yeast.
 

Συσκευασίες

10kg

25kg

δοσολογία έναρξης

δοσολογία λειτουργίας

οδηγίες χρήσης

1,5 Kg – 2 Kg GLOBAL G-02 ανά 100 m3 νερού.

0,1-0,3 Kg GLOBAL G-02 ανά 100 m3 ημερησίως, ή 1,5 Kg – 2 Kg GLOBAL G-02 ανά 100 m3 κάθε φορά που το νερό της πισίνας δεν φαίνεται διαυγές εξ αιτίας της πλημμελούς χλωρίωσης της ή άλλων έκτακτων παραγόντων (π.χ. βροχή με λάσπη κλπ). 

Προσθέστε την ενδεδειγμένη ποσότητα G-02  στα σκίμμερ ή στο κανάλι υπερχείλισης ή διασκορπίστε την ομοιόμορφα σ’ όλη την επιφάνεια της πισίνας, με το σύστημα ανακυκλοφορίας του νερού σε πλήρη σε λειτουργία.
Η εφαρμογή προτείνεται να γίνεται χρονικές περιόδους που η πισίνα δεν χρησιμοποιείται (π.χ. νυχτερινές ώρες). Έξι (6) ώρες μετά την εφαρμογή η πισίνα είναι έτοιμη για χρήση από τους κολυμβητές. Προηγουμένως επιβάλλεται ο έλεγχος και η σταθεροποίηση του pH του νερού της πισίνας στα φυσιολογικά επίπεδα (7,2 - 7,6).
Οι δόσεις είναι μόνο ένδειξη για να πετύχουμε ελάχιστα επίπεδα χλωρίου 2-3 mg/l. Η συγκέντρωση του ισοκυανουρικού πρέπει να είναι 30-60 mg/l και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 100 mg/l διότι τότε αναστέλλεται η δράση του χλωρίου.
Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα.