χημικα προϊοντα πισινας

GLOBAL G-01

Σταθεροποιητής Χλωρίου

Σύνθεση η οποία παρατείνει τη δράση του χλωρίου στο νερό πισίνας. Με μία μόνο εφαρμογή στην έναρξη, αποτρέπει την απώλεια αποτελεσματικότητας που προκαλείται από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά την θερινή κυρίως περίοδο.
 
Το προϊόν δρα εξαιρετικά σε κολυμβητικές δεξαμενές που χλωριώνονται με Υποχλωριώδες Νάτριο, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες από την εξάτμιση και μειώνοντας δραστικά το κόστος της χλωρίωσης.

Συσκευασίες

10kg

25kg

δοσολογία έναρξης

δοσολογία λειτουργίας

οδηγίες χρήσης

4 kg GLOBAL G-01 ανά 100 m3 νερού. 

-

Προηγουμένως, στην έναρξη λειτουργίας της πισίνας έχετε χρησιμοποιήσει G-02 για την αρχική απολύμανση του νερού. Έπειτα, με το σύστημα ανακύκλωσης σε λειτουργία, τοποθετήστε την ενδεδειγμένη ποσότητα G-01 στα καλαθάκια του σκίμμερ ή στο κανάλι υπερχείλισης, ώστε να διαλυθεί σταδιακά στο σύνολο του νερού της πισίνας και περιμένετε να ολοκληρωθεί ένας κύκλος φιλτραρίσματος του νερού. Δυο ώρες μετά τη χρήση του G-01 ρυθμίστε το pH του νερού ανάμεσα σε 7,2 και 7,6. Η συγκέντρωση του Ισοκυανουρικού πρέπει να είναι 30-60 mg/l και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 100 mg/l διότι τότε αναστέλλεται η δράση του χλωρίου.
Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα.