Η Global Pool Chemicals A.E. ιδρύθηκε το 2005, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και τυποποίησης.

Στο πρώτο στάδιο λειτουργίας μας, η παραγωγή επικεντρώθηκε στα χημικά προϊόντα πισίνας. Έχοντας μια εμπειρία 30 ετών στους τομείς σχεδιασμού - κατασκευής και συντήρησης πισίνας (μέσα απ' τη δραστηριότητα της κατασκευαστικής εταιρίας του ομίλου GLOBAL) προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα, ασφάλεια των λουομένων, ασφαλή αποθήκευση μεγάλης διάρκειας σε απαιτητικούς αποθηκευτικούς χώρους και οικονομία, ακολουθώντας πιστά τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές.

Η GLOBAL διαθέτει ISO 9001:2015, άδεια παραγωγής και άδειες διάθεσης των απολυμαντικών προϊόντων της από τον ΕΟΦ (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων), σύμφωνα με την σχετική κοινοτική Οδηγία. Τα προϊόντα της είναι καταχωρημένα στο ΕΜΧΠ (Εθνικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων) του ΓΚΧ (Γενικού Χημείου του Κράτους), ενώ συμμετέχει στις διαδικασίες αδειοδότησης των προϊόντων της σύμφωνα με την γνωστή πλέον κοινοτική Οδηγία "REACH" από κοινού με άλλους Ευρωπαίους Παραγωγούς Χημικών Προϊόντων.

Πέραν των υποχρεώσεων που απορρέουν απ' τις οδηγίες των παραπάνω οργανισμών, η GLOBAL POOL CHEMICALS A.E. , έχοντας εξ αρχής ως στόχο και φιλοσοφία της την παραγωγή προϊόντων με τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές, έχτισε τη δομή της με τρόπο που να της εξασφαλίζει μια διαρκή δυναμική παρουσία σε ότι αφορά την ποιότητα των προϊόντων της και την τυποποίησή τους. Έτσι ανέπτυξε εξ αρχής τα δικά της σύγχρονα εργαστήρια, όπου ελέγχονται συστηματικά τόσο η ποιότητα και οι προδιαγραφές των α’ υλών όσο κι αυτές του τελικού προϊόντος.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας με το διακριτικό σήμα "GLOBAL" διατίθενται στην αγορά από επιλεγμένους συνεργάτες - αντιπροσώπους και διασφαλίζουν την ευχάριστη, απολαυστική και ασφαλή χρήση της πισίνας σας, ενώ ταυτόχρονα εγγυώνται τη νομική κατοχύρωση των υπευθύνων λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών, δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης.

Η τιμολογιακή πολιτική μας συνδυασμένη με την υψηλή ποιότητα και άρα αυξημένη αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας, παρέχει στους συνεργάτες μας ουσιαστικό ανταγωνιστικό αποτέλεσμα, αφού αποτελεί ταυτόχρονα την αποτελεσματικότερη, ασφαλέστερη αλλά και οικονομικότερη λύση στη λειτουργία και συντήρηση της πισίνας.

apykvzrzpx.jpg xlkuwfbmwr.jpg