χημικα προϊοντα πισινας

GLOBAL G-08

Ταμπλέτες Χλωρίου Πολλαπλής Δράσης

Βραδείας διαλυτοποίησης σύνθεση, σε μορφή ταμπλετών των 200 γρ. Συνδυάζει μακράς διάρκειας απολύμανση ενεργού χλωρίου (>86%) με αποτελεσματική προστασία κατά των αλγών και συνεχή διαύγαση του νερού της πισίνας. Καταπολεμά μύκητες και βακτήρια όπως: Staphylococcus aureous, E-coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus Hirae, Candida albicans, Ευρώτες, Fungi, Yeast.

Συσκευασίες

10 kg

25 kg

δοσολογία έναρξης

δοσολογία λειτουργίας

οδηγίες χρήσης

-

Προσθέτουμε κάθε τέσσερις μέρες ποσότητα 600g (3 ταμπλέτες) του GLOBAL G-08 Multiaction Tablets ανά 100 m3  νερού, ενδεικτικά ή όσο χρειάζεται για τη διατήρηση του υπολειμματικού χλωρίου εντός των νομίμων ορίων.

Προσθέστε την ενδεδειγμένη ποσότητα G-08 στα σκίμμερ ή στο κανάλι υπερχείλισης, με το σύστημα ανακυκλοφορίας της δεξαμενής σε πλήρη λειτουργία.
Δεν απαιτείται καμία διακοπή χρήσης της πισίνας από τους κολυμβητές. Απαραίτητη προϋπόθεση ο συνεχής έλεγχος και η σταθεροποίηση του pH του νερού της πισίνας στα φυσιολογικά επίπεδα (7,2 - 7,6). Λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα.